Tarwegriesmeel dessert met lychee en passievrucht

Bereidingstijd - 20 minuten

Hoeveelheid - 4 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
tarwegriesmeeldessert-lychee-passievrucht.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

100 g ANCO tarwegriesmeel

1⁄2 l melk

1⁄2 l kokosmelk

50 g suiker

8 lychees

4 passievruchten

Bereidingswijze

1

Breng de melk en de kokosmelk samen met de suiker aan de kook. Voeg het Anco tarwegries toe en roer tot je een mooie gebonden pudding bekomt.

2

Maak de schaaltjes aan de binnenkant nat met koud water. Doe alles in de natte schaaltjes en laat afkoelen.

3

Ontpit de lychees en snijd ze in twee. Snijd ook de passievruchten middendoor en haal het vruchtvlees eruit.

4

Garneer de dessertjes met de litchi en nappeer met het vruchtvlees van de passievruchten.

5

Serveer zeer koel.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat