Pompoenmuffins

Bereidingstijd - 45 minuten

Chef - Anco Chef

Zoet
3-pompoenmuffin-1x1.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

100 g ANCO zelfrijzende bloem

100 g amandelmeel

2 eieren

200 g pompoenpuree (pompoenstukjes koken in zout water +/- 5 min.)

90 g donkere suiker

3 EL honing

40 g kokosolie

2 EL kaneel

2 TL appelazijn

Benodigdheden

10 muffin vormpjes

oven

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175°C.

2

Klop de eieren samen met de pompoenpuree.

3

Voeg de honing en gesmolten kokosolie toe en klop verder.

4

Voeg zelfrijzende bloem, amandelmeel, kaneel en suiker toe.

5

Voeg als laatste de appelazijn toe en klop alles tot een mooi beslag.

6

Verdeel het beslag over 10 muffin vormpjes.

7

Bak de muffins 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.