Pompoenmuffins
Bereidingstijd - 45 minuten
Chef - Anco Chef
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
100 g ANCO zelfrijzende bloem
100 g amandelmeel
2 eieren
200 g pompoenpuree (pompoenstukjes koken in zout water +/- 5 min.)
90 g donkere suiker
3 EL honing
40 g kokosolie
2 EL kaneel
2 TL appelazijn
Benodigdheden
10 muffin vormpjes
oven
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175°C.
Klop de eieren samen met de pompoenpuree.
Voeg de honing en gesmolten kokosolie toe en klop verder.
Voeg zelfrijzende bloem, amandelmeel, kaneel en suiker toe.
Voeg als laatste de appelazijn toe en klop alles tot een mooi beslag.
Verdeel het beslag over 10 muffin vormpjes.
Bak de muffins 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!