Minuutflensjes

Bereidingstijd - 15 minuten

Hoeveelheid - 12 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
minuutflensjes.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

175 g ANCO zelfrijzende bloem

4 eieren

250 ml melk

Een scheutje olie

Een snuifje zout

50 g boter

4 eetlepels siroop (50 ml water en 45 g suiker)

Bloemsuiker

Benodigdheden

Bereidingswijze

1

Doe de eieren in een kom, voeg de bloem toe en meng goed.

2

Doe dan de melk, de olie en het zout erbij. Klop alles nog eens goed om klontertjes te voorkomen.

3

Verwarm een beetje boter in een pan en bak de flensjes mooi goudbruin.

4

Besmeer de flensjes met de siroop, (Breng hiervoor 50 ml water en 45 g suiker aan de kook. Laat doorkoken tot de suiker is opgelost), en stapel op elkaar. Bestrooi indien gewenst met bloemsuiker.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.