Biscuit
Bereidingstijd - 30 minuten
Hoeveelheid - 4 stuk(s)
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
Voor de biscuit:
150 g ANCO patisseriebloem
5 eieren
150 g suiker
75 g bloemsuiker
Voor de slagroom:
75 g bloemsuiker
½ l room (40% vetgehalte)
Voor de versiering:
Aardbeien
Munt
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175°C
Klop de room en de bloemsuiker tot slagroom. Doe de slagroom in een spuitzak en bewaar deze in de koelkast.
Bereid dan de biscuit: klop de eieren en de suiker op tot een romige massa.
Zeef de Anco patisseriebloem en spatel de gezeefde bloem onder het mengsel.
Doe alles in een beboterde en bebloemde bakvorm en bak de biscuit in de oven (175°C) gedurende 35 minuten.
Laat de biscuit afkoelen en haal hem uit de bakvorm.
Spuit tussen elke laag biscuit slagroom.
Werk af met vers fruit en munt
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!