Madeleines gebak

Bereidingstijd - 20 minuten

Hoeveelheid - 20 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
madeleines.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

300 g ANCO zelfrijzende bloem

180 g boter

225 g suiker

150 ml koude melk

1 zakje vanillesuiker

3 eieren

Benodigdheden

Bereidingswijze

1

Dit recept heeft een bereidingstijd van 20 min + baktijd van 15 min.

2

Verwarm de oven tot 180°C.

3

Meng de boter en de suiker en voeg de eieren één na één toe.

4

Doe een beetje melk erbij en meng tot een homogeen deeg. Doe dit nog 2 à 3 maal met telkens een beetje melk.

5

Zeef de bloem, voeg toe en meng alles goed.

6

Doe het deeg in beboterde en bebloemde taartvormpjes en bak ze gedurende 15 minuten op 180°C.

7

Tip: Voeg eventueel geraspte citroenschil toe aan het deeg.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.