Deel jouw recept met alle Anco fans

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Zijn jouw recepten ook altijd even lekker, gebakkelijk en geslaagd? En wil je die geur van huisgemaakt gebak delen met je netwerk? Deel en upload jouw recept met foto hieronder. Wie weet krijg jij dan - net zoals deze thuisbakkers - binnenkort wel een plekje hier op de #ancobaking webpagina. 👉

Deel je recept

Jouw #ancobaking recept

Geef hier je recept in en wat nuttige informatie. Dan kunnen onze fans, en dus nu ook de jouwe, aan de slag met jouw recept. Bake it till you make it!

Foto van het gerecht

Welke ingrediënten heb je nodig?*

Wat zit er allemaal verwerkt in jouw bakcreatie? Lijst zeker alle ingrediënten op die je later in de stappen vermeldt.

Ingrediënt toevoegen

Materiaal dat je nodig hebt om dit recept te maken

Som de belangrijkste keukentools hieronder op. Denk aan robots en keukengerei die je zeker niet mag missen bij het maken van dit recept: een deegroller, heteluchtoven, staafmixer, etc.

Materiaal toevoegen

Dit moet je doen, stap voor stap*

Deel hier alle stappen die nodig zijn voor het bereiden van je gerecht. Maak het niet te uitgebreid, maar ook niet te kort. Houd het overzichtelijk, zodat echt iedereen ermee aan de slag(room) kan.

Stap toevoegen

Welke meesterchef schuilt er achter dit recept?

Wat een eer om jou te leren kennen! Deel hier wat extra informatie over jezelf. Je e-mailadres hebben we nodig om je verder op de hoogte te houden van je inzending. Als je ook je naam opgeeft, zullen we die bij het recept vermelden op deze website.

Ken jij iemand met het lekkerste Anco recept?

Deel dan deze website met jouw favoriete bakkersvriend(in). Alles dat je maakte met onze Anco producten, krijgt hier de aandacht die het verdient. Psst... Dat wil dus ook zeggen dat je naast al je heerlijke gebakjes, ook de lekkerste sauzen en gepaneerde gerechten mag delen. Sweet!

Wheat