Chocolade chip cookies

Bereidingstijd - 10 minuten

Hoeveelheid - 4 stuk(s)

Zoet Hartig
chocolate-chip-cookie-1.png

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

125g boter

100g basterdsuiker

125g suiker

1 el vanille extract

1 ei

225g Anco zelfrijzende bloem

snuifje zout

200g chocoladedruppels

Benodigdheden

Bereidingswijze

1

Doe de boter, basterdsuiker, kristalsuiker en vanillesuiker in een grote kom en mix alles samen met een mixer. Voeg daarna het ei toe, gevolgd door het zelfrijzend bloem en zout. Meng alles goed door elkaar totdat je een stevig deeg krijgt.

2

Roer de chocoladedruppels door het deeg. Vorm vervolgens telkens een balletje deeg en druk het plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Je kunt ook een ijsschep gebruiken om gelijke porties deeg te maken.

3

Leg de koekjes met voldoende tussenruimte op de bakplaa. Bak de koekjes in de oven gedurende 10 minuten, totdat de randjes licht goudbruin zijn.

4

Laat de koekjes even afkoelen.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.