Appelbeignets
Bereidingstijd - 10 minuten
Chef - Anco Chef
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
320 g ANCO zelfrijzende bloem
2 eieren
100 g suiker
0,3 l melk
2 eetlepel arachideolie
2 appels
kaneel
snufje zout
poedersuiker
Benodigdheden
friteuse
appelboor
Bereidingswijze
Verwarm de friteuse op 170°C.
Meng de bloem, eieren, suiker, melk, kaneel, arachideolie, peper en zout.
Schil de appels, haal bodem en top eraf, en verwijder het klokhuis met een appelboor.
Snij de appel in schijfjes van 1 cm dik.
Wentel de schijfjes voor het bakken in het deegbeslag en doe ze in de verwarmde friteuse. Doe er maar een paar tegelijk zodat ze elkaar niet raken.
Bak 2 minuten aan beide kanten. Zorg ervoor dat de schijfjes boven blijven drijven in friteuse.
Gaar de schijfjes na het bakken uit de friteuse en leg ze op wat keukenrolpapier.
Bestrooi de appelbeignets met poedersuiker.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!