Appelbeignets

Bereidingstijd - 10 minuten

Chef - Anco Chef

Zoet
1-appelbeignets-1x1.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

320 g ANCO zelfrijzende bloem

2 eieren

100 g suiker

0,3 l melk

2 eetlepel arachideolie

2 appels

kaneel

snufje zout

poedersuiker

Benodigdheden

friteuse

appelboor

Bereidingswijze

1

Verwarm de friteuse op 170°C.

2

Meng de bloem, eieren, suiker, melk, kaneel, arachideolie, peper en zout.

3

Schil de appels, haal bodem en top eraf, en verwijder het klokhuis met een appelboor.

4

Snij de appel in schijfjes van 1 cm dik.

5

Wentel de schijfjes voor het bakken in het deegbeslag en doe ze in de verwarmde friteuse. Doe er maar een paar tegelijk zodat ze elkaar niet raken.

6

Bak 2 minuten aan beide kanten. Zorg ervoor dat de schijfjes boven blijven drijven in friteuse.

7

Gaar de schijfjes na het bakken uit de friteuse en leg ze op wat keukenrolpapier.

8

Bestrooi de appelbeignets met poedersuiker.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.