Speculaaskoekjes
Bereidingstijd - 60 minuten
Chef - Anco Chef
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
200 g ANCO zelfrijzende bloem
1 ei
100 g donkere suiker
2 EL melk
2 TL speculaaskruiden
1 TL kaneel
100 g ongezouten boter
snufje zout
Benodigdheden
keukenrobot
bakpapier
deegrol
koekjesvorm
plastiekfolie
oven
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175°C.
Meng de bloem, kruiden en een snuifje zout.
Klop in een andere kom de zachte boter samen met de suiker tot een luchtig geheel. Voeg het ei to aan het boter-suikermengsel en mix goed.
Doe het droge mengsel bij het natte mengsel en kneed tot een stevig deeg.
Wikkel het deeg in plastiekfolie en leg minstens 15 minuten in de ijskast.
Bestuif uw werkopervlak met bloem, rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 0,5 cm.
Snij uw koekjes uit met behulp van een koekjesvorm.
Leg bakpapier op uw bakplaat met daarop de uitgesneden vormpjes.
Bak het deeg 15 minuten. Laat ze eventjes afkoelen op een rekje.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!