Chocolade muffin
Bereidingstijd - 20 minuten
Hoeveelheid - 2 stuk(s)
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
250g ANCO zelfrijzende bloem
25g cacaopoeder
175g fijne suiker
175ml melk
2 grote eieren, geklopt
100ml milde olijfolie (zonnebloemolie)
75g pure chocolade stukjes
1-2 tl vanille-extract
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170°C (150°C hetelucht, Gas 5). Bekleed een muffinvorm met 12 holtes met papieren muffincups.
Zeef de bloem en cacaopoeder samen. Roer de fijne suiker erdoor.
Klop de melk, eieren en olijfolie tot een glad beslag. Vouw de chocolade stukjes en het vanille-extract erdoor totdat ze gelijkmatig verdeeld zijn.
Schep het mengsel in de voorbereide cups. Bak ongeveer 20 minuten of totdat ze goudbruin en veerkrachtig aanvoelen. Laat 10 minuten afkoelen; verplaats ze naar een rooster en laat volledig afkoelen.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!