Chocoladecake met amandelsnippers

Bereidingstijd - 30 minuten

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
16652.png

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

150 g ANCO patisseriebloem

5 eieren

150 g suiker

Een beetje boter

Voor de crumble:

100 g ANCO patisseriebloem

50 g boter

50 g kristalsuiker

Voor de chocolade ganache:

150 g chocolade

130 ml ongeklopte slagroom

Amandelen

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175°C.

2

Klop de eieren en de suiker op tot een romige massa.

3

Zeef de Anco patisseriebloem en spatel de gezeefde bloem voorzichtig onder het mengsel.

4

Doe alles in een beboterde en bebloemde bakvorm van 20 cm en bak de biscuit in de oven (175°C) gedurende 35 minuten.

5

Laat de biscuit afkoelen en haal hem uit de bakvorm.

6

Voor de crumble: Meng 100 g Anco patisseriebloem, 50 g boter en 50g kristalsuiker tot een kruimelig deeg.

7

Bak deze in de oven voor 10 min. op 180°C.

8

Voor de chocolade ganache: Verwarm de slagroom zonder te kloppen tot net voor het kookpunt. Doe de in stukjes gesneden chocolade erbij en laat het een minuut rusten.

9

Meng het geheel tot de chocolade volledig is gesmolten.

10

Verdeel de ganache gelijkmatig over de cake.

11

Werk af met gehakte amandelen en de crumble

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat